SoN Dakika

Adalet Dizisi konusu nedir Hangi kanalda saat kaçta?


Bugün severek bir süredir izlemeye başladığım TLC kanalı hakkında konuşmak istiyorum.

TLC ekranları bu dönem sık sık farklı yayınlarıyla hayatımıza giriş yapıyor en azından benim için ve yakın çevremde gözlemlediğim kadarıyla öyle; Ülkemiz içinde farklı, özgün sayılabilecek yayınlarda bulunuyor. 

Adalet dizisi Agata kimdir ?

Adalet dizisi de bu yayınlardan biri; izlemeye başladığımdan beri ilginç konularıyla beni cezbediyor. Karşımızda Agata adında güçlü bir avukat kadın var. İş hayatında zirve denilecek bir noktada yükselen bir yıldızdır adeta. Fazla mı mükemmel acaba derken olaylar, freni patlamış kamyon gibi bir hal alır. Ne mi olur ? Güzel başarılı avukat kızımız , o kusursuz iş presibinde aşk hayatının cazibesine yenilip bir anda çuvallar.Nişanlısı Hubert yüzünden 10 yıllık başarısı çöptür. Neler olduğunu bile anlamadığı gecenin sabahında her şeyini kaybeder. Yakışıklı nişanlısı tarafından işinden evinden olur. Az kalsın prestiji de sarsılacakken ; patronuyla aralarında halletikleri bir dosya da onu iyice zor bir duruma sokar, patronumuz bu konuda asla taviz vermek istemez ve sonuç itibariyle zeki kızımız uzlaşmanın yolunu bulur . Fakat yol pek etik olmadığından bir bedeli de olur eski patron Agata'nın yeni iş hayatında çaldığı bütün kapılarda yoluna taş koyar. 
Avukat kızımız Agata'nın her şeye sıfırdan başlaması gerekir. 
Şans yüzüne biraz güler ve yeni evine taşındığı sırada yakın arkadaşından ortaklık teklifi gelir. Zalim nişanlısı yüzünden bunları yaşaması ne kadar da kötü.Ah biz kadınlar işte hergün kapıyı kilitlesekte bir gün kendi elimizle hırsızı içeri alabiliyoruz işte.Bakalım ilerleyen bölümler de yeni ortaklıklarla nasıl bir hayat hukukçularımızı bekliyor ve Agata içinde adalet yerini bulacak mı? 

Adalet Dizisi hangi kanalda ? Adalet Dizisi Saat kaçta? 

Hafta için her gün 17:00 TLC ekranlarında. 
Sevgiyle kalın. 

Editör
Çiğdem Hazal Emra

hazalemra@icloud.com

Hiç yorum yok

';