SoN Dakika

SEN ANLAT KARADENİZ YENİ BÖLÜMÜNDE NELER OLDU

sen anlat karadeniz ile ilgili görsel sonucu

Sen Anlat Karadeniz ben anlatınca Deli diyorlar...

Ülkemizin, yürek yangınlarındandır kadına şiddet. Gizli-açık, cahil-eğitimli hemen hemen herkesin karıştığı bir eylemdir üstelik. Gizli açık dedik. Tabi kol kırılır yen içinde kalır hesabınca gizli gizli yapılanı da var; alenen sokakta kadın döveni de… İşte Bu bağlamda Kadına yapılan şiddeti görsel dünyamıza sunan bir dizi. Oldukça güzel bir konu ve bu konuyla gelen yüksek başarı…  Şiddetin dozu yüksek diyebilirsiniz ama bence değil, az bile vurgulanıyor oysaki. Zenginliği ve psikopatlığıyla kendini gizleyerek hayatındaki kadınlara şiddet uygulayan bir adamdır Vedat. Nefes ise bu kurbanlardan sadece biri ama odak noktası çünkü Vedat’ın gözü kara sevdasıdır da aynı zamanda Nefes. Tahir bir deli oğlan, nefese tutkunun ve onun yaşamını korumak isteyen cesur yürekli bir yiğit. Şiddetle sevgi iki farklı kavram olarak çıkıyor karşımıza ve film bu kavramları yerli yerine oturtuyor. Film, doğruları ve yanlışları kesin ve net çizgilerle veriyor. Burada grilere yer yok. Yani şiddet şiddettir, sevgiden doğsa bile şiddet gene şiddettir ve asla affedilir yanı yoktur. Vedat’ın çizdiği psikopat tiplemesi, bugün ülkemizde azımsanmayacak kadar çok. Bizim filimde gördüğümüzse yarısı bile değil bu şiddetin ve çeşitlerinin.

SEN ANLAT KARADENİZ 30. BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK ?  
Tahir ile Nefes'in inanılmaz Aşkını anlatan, Sen anlat Karadeniz 14 Kasım Çarşamba günü saat 20 00 de Atv ekranlarında seyitcisi ile buluşacak.

Sen Anlat Karadeniz 30. Bölüm Fragmanı

SEN ANLAT KARADENİZ 30. BÖLÜMDE NELER OLACAK?
Nefes Tutuklanacak mı ?

Nefes Vedat'ı öldürmeye teşebbüsten tutuklanırken ilk kez yalnız olmadığının farkındadır. Arkasında kocaman bir aile olduğunu bilen Nefes, Vedat'ın özgürlüğüne karşılık boşanmasını istediğini duyunca ne yapacak?


Nefes'i kurtarmak için Tahir ne yapacak?
Vedat'ın isteğine boyun eğecek mi, yoksa özgürlüğü pahasına Tahir'i, ailesini mi tercih edecek? Vedat'ın, arkasından iş çevirdiğini öğrenen Fikret büyük bir sürpriz hazırlıyor. Fikret, Vedat'ın karşısına kimi çıkaracak? Vedat'ın ihanetinin cezası ne olacak? Vedat'ın planına karşı Tahir'in de bir planı vardır. Tahir Nefes'i kurtarmak için ne yapacak?

Hiç yorum yok

';