SoN Dakika

PAYİTAHT ABDÜLHAMİT'TE BU HAFTA NELER OLACAK ?

PAYİTAHT'TA SIRLAR ORTAYA ÇIKIYOR 

Geçen bölüm heyecanı dorukta bırakmıştık. Bu bölümde Abdulkadir’e fotoğrafçının yaşadığını ona bir tuzak kurulduğunu yazan pusula gelmiş, Abdulkadir Şivenaz a anlatmıştı. Şivenaz bunu yapanın Zeynep hemşire olduğunu düşünüp kaçırmıştı. Zeynep hemşirenin öldürüleceğini öğrenen Viktorya buna engel olmak için onları bulur ve Şivenaz a notu kendinin gönderdiğini söyler. Şivenaz, Zeynep hemşireye Viktorya’nın hayatı karşılığında saraya geri dönmesini söyler.
Payitaht abdulhamit reytingleri

PAYİTAHT ABDÜLHAMİT'TE BU HAFTA NELER OLACAK ?


Halil Halit Bulgaristan’da çetelerin eline geçen Osmanlı silahlarının gazeteciler tarafından ifşa edilmesiyle aklanır ve görevini tamamlar ve Payitahta geri döner. Samuelin peşine düşen Halil, yaptığı plan neticesinde onu yakalar ve konuşturmaya çalışır. Bu sırada Fuat, İngiliz Sefire, Samuelin İngiliz sefaretinde çalışan olarak göstermesini ve dokunulmazlık almasını ister. Halil Halit tam Samueli öldürecekken Sefir gelir ve onun dokunulmaz olduğunu söyler.
Selahattin’i kaçırma planı yapan Şivenaz ve Fuat, İşkodralı Celalettin Paşayı ve Vambery işe dahil eder. Kaçışı hayata geçirmek için Sabahattin’in hastaneye sevk edilmesi gerektiğini Seniha Sultana söyler. Seniha ise yardım etmesi için Mahmut Paşadan yardım ister, Paşa, Sabahattinin hastaneden kaçmasına yardım eder, bu arada oğlunu görmek isteyen Seniha Sultan Bidar Sultandan saraydan çıkmak için yardım ister, Bidar, Abdülhamit ile konuşur fakat izin alamaz. Naime halasına, odasındaki gizli geçidi gösterir ve oradan çıkmasına yardım eder. Abdülhamit Seniha Sultanın Saraydan kaçtığını öğrenir ve yardım edenin Bidar olduğunu düşünür.
Abdülhamit Tahsin Paşa ile birlikte Devletin gizli sırlarının toplandığı, Devletin İstihbarat teşkilatının kalbine götürür. Tahsin Paşa Orada Hünkârı görüp de ayağa kalkmayan istihbarat çalışanları için Hünkârım sizi görünce neden ayağı kalkmadılar? Diye sorar. Abdülhamit onlar sadece Hakka biyattırlar der.
Payitaht Abdülhamit reytingleri
 
payitaht abdulhamit yeni bolumde neler oldu
İngiliz ve Rus Sefirler Bulgaristan’da Osmanlı silahlarını çetecilerin çaldığını ispatlayan Abdülhamit karşısında şaşkınlardır.
Abdülhamit, Sebahattinin kaçtığını öğrenir. Sabahattin ve Mahmut Paşa gemiye binerler ve kamarada onları bir sürpriz beklemektedir.
Bidar Sultan ile Naime arasındaki gerginlik devam etmektedir.
Anlayacağınız yine büyük bir heyecanla Payitaht Abdülhamit izledik, haftayı heyecanla bekleyeceğiz.

PAYİTAHT ABDÜLHAMİT 67.BÖLÜM FRAGMANI



Hiç yorum yok

';