SoN Dakika

Payitaht’ta Zalimler Bitmiyor

Payitaht’ta Zalimler Bitmiyor.

Payitaht Abdulhamid, bu bölümde de ekranlara kilitledi. Asaleti, siyasi zekâyı bizlere o kadar güzel anlattı ki, hayran olmamak mümkün değil.
payitaht 64.bolumde neler oldu

Payitaht Abdülhamid Yeni bölüm'de neler olacak ?

Abdulhamit, Halil Halit için yakalama kararı çıkartır, fakat Halil Halit’in kendini aklamadan yakalanmaya hiç niyeti yok. Bu yüzden eski dostu Kaşkarlı Nadirden yardım ister. Silahların başındaki ismi bulmak için Bulgaristan’a giden Halil ve Kaşkarlı orada Saygın Müslümanlarla konuşarak yardım ister. Yane Sandeski ismine ulaşan Halil Halit, onunla konuşmak için yanına gider. Bu arada Halil Halit’ten önce çetelere silah götüren Samuelle görüşen Sandeski, Bulgaristan’da isyan çıkartmak için bir neden lazım der. Samuel telgraf çeker ve Şivenaz ile Fuat Bulgar Sefirin ölüm emrini verir. Halil Halit Sandesk’e, onları kandırdıklarını anlatır, geç kaldınız sizden önce Bulgar Müslümanlar isyan çıkarttı size gerek kalmadı diyerek onu şaşırtır.

Payitaht Abdülhamid 65.bölümde neler olacak ?




Payitaht’ta, Abdulkadir’in yaraladığı fotoğrafçı yaşar, fakat Şivenaz,Venberynin belgelerini ondan almak için öldüğünü söyler ve yaptığı plan neticesinde de alır.
Bidar Sultan, oğlunun neden bu kadar üzgün olduğunu bulmaya çalışır, bahçede Abdulkadir’i Viktorya ile görür, aşk acısı zanneder. Onların bu kadar üzgün olmasına dayanamayan Zeynep Hemşire ise Bidar Sultana her şeyi anlatır.
Abdulhamid içeride bir hain olduğunu anlar ve Vembery üzerinden bir tuzak kurar. Paşaları toplar ve Vembery’in yanına gider, kendine gelmiş ve Vemberyle konuşmuş gibi yaparak, Paşaları tuzağa çeker. Vembery’nin bir arkadaşı olduğunu ve ona her şeyi anlattığını ve o arkadaşının yarın otelde olacağını söyler.

Payitaht Abdülhamid reytingleri,

Karasu, Sebahattine, Osmanlı Hürriyet Perverlerin başına onun geçmesini istediklerini ama bunun için çok para gerektiğini söyler. Sabahattin o parayı Şivenaz ve Fuat’tan ister, onlar bu parayı verebileceklerini fakat bunun için otele gidip oradaki adamı getirmelerini ister ve Abdulhamid’in kurduğu tuzağın içine Sabahattin düşer.
Tahsin Paşa Sefirler ile birlikte otele gider ve orada hiç beklemedikleri bir manzara ile karşılaşırlar. Bulgar Sefirin öldüğünü ve yerde baygın yatan Sabahattini görürler.
Sefirlerle birlikte yeniden huzura gelen Tahsin Paşa Bulgar Sefirin öldüğünü ve bunu yapanın Sabahattin olduğunu söyler, hem Mahmut Paşa hem de Abdulhamid çok şaşırırlar. İngiliz Sefir bunun bir harp sebebi olduğunu söyler.
Yani her sahne ayrı ayrı heyecan doluydu, Haftaya yine ve yeniden Reytingleri altüst edecek bir Payitaht bizleri bekliy

1 yorum:

';