SoN Dakika

Vuslat Dizisinin ilk bölümü yayınlandı mı?

Vuslat Dizisinin ilk bölümü yayınlandı mı?


TRT’nin uzun zamandır tanıtımını yaptığı, hem konusu hem de oyuncularının merakla beklenen dizisi ilk bölümüyle reyting listelerine giriş yaptı.

İzleyicisiyle buluşan Vuslat Dizisi konusu son derece farklı, İbni-Arabî’nin Satranc-ı Urefa oyunundan esinlenerek hazırlanan dizi, Azizin bir sabah gördüğü rüyadan etkilenmesi ve dedesinin mezarını ziyarete gittiğinde, Meczup Abdullah’ın ifade ettiği İnna Lillahi ve İnna İleyhi Raci’un ayetini duyması o sözden etkilenmesi ile heyecan başlar.
İnsanı, sevgiyi ve imkânsız aşkı farklı bir bakış açısıyla anlatıyor. Büyük bir şirketin başında olan Aziz ketum, otoriter, karizmatik bir iş adamı, anne babası, kız kardeşi ve babasının büyüttüğü kardeş gibi gördüğü, ama istenilmeyen kıskanç, babasının kirli işlerini yapan Kerem Saltuk ile yaşıyor.
Azizin rüyasında da gördüğü Feride terzi olan babasına aşık, onu sevmeyen üvey annesi ve 3 kardeşiyle yaşayan, onlar için elinden ne geliyorsa yapan stilist genç ve hoş bir bayan.
Vuslat Dizisi Oyuncu kadrosu
Dizideki bütün karakterler bir oyunun içinde olacaklar ve bu oyunu Salih Baba(Mehmet Özgür)başlatıyor. Feride  (Devrim Özkan)ile Azizin yolu, Azizin bir kavga anında adamları öldürmek zorunda kalması, Feride’nin de şahit olması ve yollarının kesişmesi, olaya Feride’nin kardeşi Baran Bölükbaşı (Fırat Çağlar)nın da dahil olmasıyla Vuslat başlamış oldu.
Aşkı konu alacak olan dizinin başrol oyuncuları, Kadir Doğulu, Devrim Özkan beraber paylaşıyorlar.
Diğer oyuncuları ise yine ekranlardan tanıdığımız, Mehmet Özgür, Ümit Kantarcı, Baran Bölükbaşı, Erdem Akakçe, Özcan Varaylı, Şeyla Halis.
Değişik ve sürükleyici bir konusu olduğunu düşündüğüm dizinin ilk bölümünü son derece beğendim, umarım heyecanı hep yukarıyada tutacak bir yapım olur, diziyi izledikçe de ara ara sizlerle de paylaşacağım, emeği geçen herkese teşekkürler, reytinginiz bol olsun.

Hiç yorum yok

';