SoN Dakika

Tek Yürek dizisi 2.bölümünde neler oldu

Tek yürek ekibi kaçırılan arabayı kurtarmaya çalışırken, mahallenin kötü karakterı sait, yiğitin kardeşi osmana uyuşturucu paketi verip bir yere götürmesini istemişti. Paketi teslim ederken bir cinayete tanık olan osmanı pistin kapısında sıkışıran çete çalışanlarını, koç dövüp osmanı kurtarmıştı..

Tek yürek dizisi reytingleri zorlayacak mı?


Ekibin yakışıklılarından ve tekrar eski survivor yarışmacılarından Yusuf kız tavlama sevdasına emanet aldığı arabayı çaldırınca ekibin başını az daha derde sokacaktı. Arabayı kaçırdıkları mekanı basan takım tam dövüştükleri sırada, ele başı ile Yiğit tanış çıkar ve olay tatlıya bağlanır, araba kurtulmuştur. 

Ayrıca mahallede kuaför salonunda çalışan hazal bizim yakışıklı Yiğit'e aşıktır. Fakat platonik...

Belediye başkanı ekibin ekip kurmama ısrarından habersiz, takımdan umutludur, lisans başvurularını çoktan yapmıştır bile, koç ne yapsa ekibi ikna edemez hiçbiri gönüllü değildir ve idmanlarda haylazlık peşindedirler.

Tek yürek Yiğit ve Deniz

Yiğit sınava yetişmeye çalışan koç'un kızı Denizi sınava yetiştirir, ikiside aksidir ve daha aşk doğmamıştır aralarında, deniz kanada'da yaşamış sosyete güzeli, yiğido ise İstanbul'un kenar Mahalle çocuğu... 
Dizinin başrollerinden ve yakışıklılarından Yusuf, bir fitnes salonunda temizlik görevlisidir. Ablasına zarar vermeye çalışan bir çakalı yaralamış, her hafta karakolda imza vermesi şartıyla iyi halden yırtmıştır. Lakin iyi halin devam etmesi şartlı tahliyesinin devam etmesi için bir vakaya karışmaması gerekmektedir.

Bu arada sınavı veren Deniz okulun bahçesinde onu bekleyen Yiğit'e sevincinden sarılmış olur .. Yoksa aşk doğmayamı başlar?


Tek yürek reytingleri


Yusuf zengin rolü yaptığı güzel kıza fitnes salonunun önünde az daha yakalanıyodur. Malum temizlik görevlisi... Kız Yusufu kahve içmeye davet eder vakit geçmektedir, Yusuf imza vermesi gerekmektedir. Kahve içerler Yusuf palavralar atar tam güzel kızı gönderecekken kızın arabası bozulur. Yusuf tamirci arkadaşını çağırıp arabayı çalıştırır ve son anda imzaya yetişir.

Koç takımı kurabilmesi için bir haftası vardır, son umut  takımın yanına gider, yollarının yol olmadığını hayatlarını değiştirebilmek için buz hokeyi takımına girmeleri gerektiğini söyler... Takım adına kabul etmediklerini söyleyen Yiğit ve Yusuf içinde kargaşa çıkar.

Ekipten ancak Yusuf ve Oğuzhan takıma gireceklerini söylerler, ekibin öteki kalanı, mahallenin kötü adamı Sait'in ayarladığı baskına gideceklerdir... 

Akşam olduğunda Yusuf ve Oğuzhan idmana gider, Koç öteki arkadaşlarını sorar tam o sırada Oğuzhana telefon gelir, ekip baskına gittikleri yerde pusuya düşerler Yusuf ve Oğuzhan'ın ardından koçta masraf gider... Çıkan arbedede Yiğit çete liderini öldürür ... Koç ekibin vaka yerinden ayrılmasını kendisinin olayı çözeceğini söyler ve bütün kadroyu gönderir... Ertesi gün kardeşi ile vedalaşıp Sait'ede olayı anlatıp teslim olmaya gidiyordur. Takım yiğit'in yolunu keser ama engel olmazlar Yiğit kardeşini arkadaşlarına emanet eder ve teslim olacağını söyler. Dizinin kahramanı Koç yetişir ve çete liderinin ölmediğini onu hastaneye yetiştirdiğini söyler.
Koç adamı kurtarmıştır ... Aslında koç bütün kadrosu kurtarmıştır...
Bu arada koç'un varlıklı kayınvalidesi kokona kolları sıvamıştır. Koçtan çocukları almak için avukatıyla görüşür. 
Bizimkiler takıma girmeyi kabul etmiş gibidir artık...
Ikinci bölüm biter.. 

Tek yürek reytingleri


Tek yürek dizisi yeni bölümünde neler olacak ?

Hiç yorum yok

';