SoN Dakika

Trt 1 in Yeni dizisi Tek yürek Reytingleri sallayacak gibi görünüyor.

Tek Yürek Dizisi Konusu


Zeytinburnu belediyesinin hazırladığı bir topluma kazanmıştırrma projesi sonucunda ortaya çıkan bir buz hokeyi takımı halit hocanın katkıları ile sıfır noktasından zirve noktasına doğrusu şampiyonluğa giden efsanevi hikayesi anlatılacak. Halit hoca kanada’da buz hokeyi koçsevinci yaparken eşini kaybeder ve ülkesinde bu işe süre gelir. Halit zoru seven, katiyenı imkanlı meydana getirmeye kararlı bir koçtur ve mahallenin gençlerinden profesyonel bir takım kurup dünya şampiyonu olmayı hayal eder.

Tek yürek dizisi oyuncuları

Tayanç ayaydın (halit)
Tayanç ayaydın denilince akla hayat şarkısı dizisinde yaşam verdiği hüseyin cevher karakteri geliyor sadece tayanç ayaydın’ın yükselişi sakarya-fırat dizisinde hayat verdiği osman kanat rolü ile olmuştur. 7 ağustos 1979’da kültür başkenti istanbul’da doğmuş tayanç ayaydın 2008 de en iyi erkek oyuncu ödülüne layık görülmüş bir efsanedir. Mimar sinan üniversitesi tiyatro bölümü mezunu olan tayanç ayaydın 2011 yılında oyuncu bulut köpük ile evlenmiş ve aynı yıl boşanmıştır tayanç ayaydın son olarak 2017 de atv’nin efsane dizisi kırgın çiçekler ekibine dahil olmuş ve ejder karakteri ile ne kadar başarılı bir isim olduğunu bir kere daha ispat etmiştir.
Halit eşini kaybetmiş ve kanada’da iki çocuğu ile yaşayan bir buz hokeyi koçudur. Halit kanada’da bir oyuncusunu döver ve işine son verildiği için ülkesine rotatif. Türkiye’ye geldiğinde ise şans eseri vizyon sahibi bir başkan olan zeytinburnu belediye başkanı ile tanışır ve onun isteği ile silivri kapı buz pistinde buz hokeyi antrenörü olarak çalışmaya başlar. Uzun uğraşlar sonucu mahalleden bir takım kuran halit hayattan kopmuş 6 çocuğa sadece buz hokeyi oynamayı değil insan olmayı da öğretecek.  Halit ile tek yürek olan 6 arkadaş dünyaya kupasını da türkiye’ye getirecek kadar yıldız olacak.
Hilmicem intepe(yiğit saruhan) -hercai)
19 mayıs 1992 de dünyaya gelen hilmicem intepe aslen dansçıdır. Muğa doğumlu olan yakışıklı oyuncu muğla üniversitesi gövde öğretmenliği bölümü mezunudur. Hilmicem intepe’nin kariyeri kendi dans grubu ile kabiliyet sizsiniz’e katılması ile adım atmıştır. Bu uçurumışmada uçurumı finale kadar gelen yakışıklı oyuncu çok dikkat çekmiş ve acun ilıcalı onu survivor ünlüler gönüllülere seçmiş ve hayatını değiştirmiştir. Bodrum güvercinlikten istanbul’a taşınan hilmicem intepe survivor’un efsanevi uçurumışmacıları arasında yer almış ve survivor’a üçüncü defa katılsa da şampiyon olamamıştır. 2013 de görkemli asır dizisinde yavuz karakterine oynayan oyuncumuz hem oyunculuk dersleri almış hemde oyuncu ve modellik kariyerine başlamıştır. Daha sonra bodrum masalı dizisine erkek başrol olarak seçilen yakışıklı oyuncu hayat verdiği kelebek karakteri ile ne kadar başarılı bir oyuncu olduğunu dünyaya kanıtlama etmiştir.
Yiğit kardeşi ile beraber yetim efsunmüş vefakar bir abidir. Kardeşinin babasızlığı hissetmemesi için elinden geleni yapan yiğit için yaşam hiç de kolay değildir bir taraftan borçları ödemek için sait’in kirli işlerini yapar, akşam eve gelir bulaşıkları yıkar ve bir yandan da kardeşinin derslerini takip eder. Yiğit’in tek destekçisi arkadaşlarıdır; onlar yiğit’in ailesi olmuştur. Yiğit  hiç bir amacı yokken buz hokeyi ile tanışmış ve kendini buz hokeyinde bulmuştur. Zeytinburnu belediyesinin şampiyon olan ekipında yer edinen başarılı bir sporcu olmayı başaran yiğit’in adı takımda hercaidir bundan dolayı o harpmaktan asla korkmaz. Her zaman harpmaya hazırdır.
Anıl tetik (yusuf zengin) – arabulucu-
1 temmuz 1991 de istanbul’da dünyaya gelen anıl tetik aslında kırklareli çocuğudur. Kadir has üniversitesi’nde amerikan dili ve edebiyatı kısmınü bitiren anıl tetik’in hayatı survivor gönüllüler’e seçilmesi ile bir anda değişmiş olur. Survivor uçurumışmacısı olarak halkın sevilmiş olduğu bir isim olan anıl tetik oyunculuk derslerini tamamlayarak alemin kralı dizisi ile oyunculuk yaşamına adım atmıştır. Anıl tetik’in survivor’dan sonrasında hayatına en büyük katkı elde eden imal ise hayat zaman zaman tatlıdır dizisi olmuştur. Yaşam ara sıra tatlıdır dizisinde koray’a hayat veren anıl tetik oyunculu mevzusunda başarsıcaklıknı ve kabiliyetini ispat etmiş ve tek yürek dizisinde başrol oynamayı hak etmiştir.Anıl tetik ondan sonra  kızlarım için projesinde yer alsa da dizi tutmamış ve hayal kırıklığı yaşamıştır.
Yusuf mahallenin yakışıklı gençlerindendir. Ablası ilknur’dan başka kimsesi yoktur. Aslı’ya aşık olan yusuf aslı varlıklı olduğu için kendini de ona zenginmiş benzer biçimde gösterir ama aşklarının yalanlar ile devam etmeyeceğinin ve gerçekleri ona anlatması icap ettiğininde farkındadır. Yusuf takımın derleyeni toparlayanıdır. Takımda onun adı çok iyi araları görüp sayı alması sebebi ile ara bulucu olarak konmuştur.
Arda anarat (ümit kara)
1999 doğumlu olan arda anarat 20 yaşlarının içindededir. Leyla şirin ajansa kayır olduktan sonra hayatı değişen arda anarat çocuk yaşta yıldız olan isimlerdendir. Arda anarat’ın en çok tanındığı projesi diriliş ertuğrul dizisinde ertuğrul beyin kardeşi dündar beye hayat vermesi ile olmuş ve dünyanın izlediği dizide kendini dünyaya pazarlamıştır. Ondan sonra çukur dizisi imalatçısı ay yapım tarafınca ekibe alınan arda anarat çukur dizisinde yaşam verdiği efe karakteri ile de çok sevilmiş ve tek yürek dizisi ekibine başrol olarak dahil edilmiştir. Anıl anarat oyunculuk derslerini tamamlamış ve geleceğin starı olmayı bekleyen bir oyuncudur.

Ben umut kara. Kimi garip çocuk umut der, kimi parlak zeka, birtakımlarıysa aptal. Farklıyım işte, babamın kabul etmediği bu, benden utanmasına sebep. Gerçi dostlarım öyle düşünmüyor. Iyi ki varlar. Ama tekrar de bir burukluk var içimde. Idare etmek değil, başarılı olmak istiyorum. Belki de olurum? Yaşamımda ilk kez babama ben de varım derim.
Umut saf ve temiz kalpli bir çocuktur. Kekeme olan ve ilginç hareketleri olan umut insanlar tarafınca ara sıra zeki ara sıra de aptal bir çocuk olarak görülür. Aslen ümit özel bir çocuktur babası sait de onu hiçbir zaman kabullenmemiş ondan utanmıştır. Efsunk bir öz güven problemi yaşayan ümit başarılı olmak istemektedir artık. Ekipın en küçüğü olan umut en fazlaca korunanı ve sevgi gösterilenidir. Başlangıçta hiç oynamadığı buz hokeyini halit hoca ile çok sevişmiş ve bu sporu hayat amacı olarak görmüştür. Umut mahallenin kötü adamı sait’in naif erkek evladıdır. Hiç babası sait’e çekmemiştir.
Kaan altay köprülü(akif gülmez) -çocuk kalpli-
Kaan altay köprülü şebnem doğruer’den oyunculuk dersleri almıştır. Anadolu üniversitesi devlet konservatuvarı mezunu olan kaan altay köprülü şuanda tiyatro oyunlarına devam etmektedir. Kaan altay köprülü  art istanbul oyuncusudur.
Akif baharda kışı yaşayan hayatın hep sillesini yemiş çok gülmeyen ama hayalleri olan bir gençtir. Başlangıcında büyük bir bela olan akif’in ne bir ailesi nede bir sıcak yatağı vardır. Yaşamı her zaman pamuk ipliğine bağlıdır. Akif’i hayata bağlayan en önemli şey arkadaşlarıdır. Akif’in takımda lakabı ise çocuk kalplidir; şu sebeple o gerçekten çok yufka yürekli bir gençtir.
Tugay bahşi(mazlum kahraman)
Tugay bahşi bodrum masalı dizisinde hayta verdiği mert karakteri ile tanınmıştır. 1994 yılında antalya’da doğan yakışıklı oyuncu 25 yaşındadır. Viyana’da yabancı dil eğitimi alan tugay bahşi türkiye’ye dönünce oyuncu olmaya karar vermiş ve nezaket coşkun’dan kamera önü oyunculuk dersleri almıştır.
Mazlum en az isminin tersine takımın en ateşli ismidir. Babası mahallenin pislik adamlarından biri olsa da her akşam babasından patak yese de dur durak bilmez mazlum. Sürprizli bir tip olan mazlum halit hocanın en fazlaca sevilmiş olduğu oyuncularından biridir; çünkü yüreklidir. Yaren adında bir kıza aşıktır; ama aşkını bir türlü anlatım edemez. Mazlum dışarıdan güçlü görünse de arasında duygusal bir kedidir.
Atakan yılmaz (oğuzhan özgür) – becerikli-
Atakan yılmaz iyi oyun dizisinde hilti karakterine hayat vermiştir. Atakan yılmaz tiyatro sahnelerinden televizyona geçmiştir angina pektoris oyunu ile ümit veren genç aktör ödülünü almıştır.
Oğuzhan’ın takımda ki adı beceriklidir. Gerçekten de her işi becerecek kadar yeteneklidir. Buz pistinde güvenlik görevlisi olarak çalışır. Bakması ihtiyaç duyulan hasta bir annesi olduğundan çalışmak zorundadır oğuzhan. Hem yakışıklı hemde yetenekli olan oğuz çok da efendi bir erkektir.
Eslem akar(deniz)
Eslem akar 4n1k dizisinin ece’si olaran tanındı. 23 mart 1998 da doğan güzel oyuncu eslem akar daha 21 yaşında güzeller güzeli bir kızdır. Bahçekent üniversitesinde mimarlık eğitimi almaya geçindiren eslem akar güzelliği ve üstün oyunculuk yetenekleri ile türkiye’yi efsunlemiş gençlerin hayali olmuştur. Ilk olarak trt 1 de gösterilen sende gitme dizisinde yer edinen güzel oyunu daha sonra uzun süre oyunculuk dersleri almış ve kendini geliştirerek avlu dizisine seçilmiştir. Avlu dizisinin ecem’i olarak çok sevilen eslem akar diziden ölerek ayrılmış ve fanatiklerinı çok üzmüştür.
Deniz kanada’da yaşamış ve öğrenim almış vizyon sahibi güzel bir kızdır. Annesinin ölümü onu her ne kadar yıksa da o yılmayı, tükenmeyi bilmeyen halit koçun kızıdır. Deniz ve hercai yani yiğit içinde bir aşk başlayacaktır.
Vildan atasever (ilknur)
26 temmuz 1981 de bursa’da doğan vildan atasever 38 yaşlarının içinde olmasına karşın hala güzelliği ile çok beğenilmektedir. Aslen erzurum güzeli olan vildan atasever liseden sonrasında aleni öğretime gitti ve radyolarda dj olarak çalıştı. Best fm’de de görev yapan vildan atasever kurtlar vadisi dizisinde nazlı bekiroğlu olarak tanındı ve sevildi. Daha sonra hanım isterse dizisinde hülya avşar ile vazife alan ve buket karakterine hayat veren vildan atasever son dönemde yaz’ın öyküsü dizisinde kadın başrol umut ve görkemli asır kösem hümaşah sultan rolleri ile çok tanındı. Türkiye’nin önde gelen kadın başrol aktörlerinda olan vildan atasever klavye delikanlıları dizisinde seyran rolü ile çok beğenilse de dizi tutmadı ve efsunk hayal kırıklığı yaşadı.
Halit koça aşık bir kuafördür. Güzelliği baş döndüren ilknur mahallenin göz bebeğidir. Mahalle de kuaför dükkanı olan ilknur halit hocaya aşık olacaktır ama sait’te ilknur’a aşıktır.
şakir güler(selçuk)
şakir güler 1987 istanbul doğumludur. Kadir özgü üniversitesi film ve sinema mezunu olan şakir güler sevda kuşun kanadında dizisinde hayat verdiği tom karakteri ile tanınmıştır.  Nalan yıldırım castingin oyuncusu olan şakir güler alın yazım isminde dizi de 2 sezon yer aldıktan sonrasında seddülbahir 32 saat dizinde bayram karakterine hayat vermiştir. şakir güler’in yaşamının dizisi ise trt 1’in yeni dizisi tek yürek olacaktır şundan dolayı rolü çok güzel
Selçuk sait’in kahvesinde çalışan sait’in yamağıdır.Beceriksiz olduğu için sait ona çok güvenmez. Sait’in güvenini kazanmak en önemli amacıdır.
Doğmuş can sarıkaya (rüzgar)
Dünyaya gelen can sarıkaya 2004 istanbul doğumludur. Ilk olarak uludağ limonata ve kinder süpriz reklamlarında oynamış ve tatlılığı ile çok beğenilmiştir, doğan can sarıkaya ilk dizi deneyimini ise minik ağa dizisi ile yaşamıştır. Hemen sonra en fazla tanındığı yeter dizisinde kaan karakterine hayat vermiş ve çok sevilen ve tanınan bir çocuk oyuncu olmuştur. Doğmuş can sarıkaya son olarak çukur dizisinde acar karakterine yaşam vermiştir.

Tek yürek oyuncuları kadrosu ve karakterleri (bütün oyuncular)


Daha önce sıfır noktası ismi ile tanıtılan degas filmin yeni dizisinin adı tek yürek olarak kesinleşti. 7 şubat 2019 perşembe akşamından itibaren trt1 ekranlarında izleyicisi karşısında olacak tek yürek dizisinin oyuncu kadrosu ve öteki detayları da basın ile paylaşıldı.


5 aralık çarşamba günü çekimlerine başlanan tek yürek dizisinin senaristliğini meriç demiray, banu tezcan ve elif asılkefeli’nin yazacak. Tek yürek dizisinin yönetmenliğini ise ilk 3 bölümde mehmet ada öztekin üstlenecek daha daha sonra ise yönetmen nezahat coşkun olacak.


Tek yürek dizisinin başrollerinde tayanç ayaydın, hilmicem intepe, anıl tetik, eslem akar ve vildan atasever şeklinde önemli adlar yer alacak.


Hiç yorum yok

';