SoN Dakika

Tek yürek reytingleri sallayacak gibi görünüyor



TRT 1‘in İstanbul Zeytinburnu İlçesinde çekilen, keyifli, yaratıcı ve eğlenceli bir dizi. Başladığı günden bugüne reytingi oldukça yüksek, oyuncu kadrosuyla da ilgi çeken, Buz Hokeyini bile sevdiren bir dizi.


Kanada’da önce eşini sonrada Buz Hokeyi koçluğunu kaybeden, Halit hocanın, baba evine İstanbul’a gelişiyle başlıyor hikâye.

Tek Yürek Dizisi konusu ve oyuncuları

Zoru seven, imkânsızı gerçekleştiren, dürüst, babacan ve arkadaş olan Halit Hocanın, iki çocuğuyla birlikte verdiği hayat mücadelesini anlatıyor. Hayatları sokaklarda, günlük işlerde geçen hayattan kopmuş 6 genç ile bir Buz Hokeyi ekibi kurup, hem onları hayata bağlamak, hem de Belediye Başkanının hayallerini gerçekleştirmektir.
Dizideki karakterleri tanıyalım biraz;  Yiğit Saruhan( Hilmicem İntepe) yetim olan iki kardeş, amacı kardeşine aile olmak onu okutmak, Sait’in pis işlerini yapan, arkadaşları olmadan nefes dahi alamayan Buz Hokeyi ile tanıştıktan sonra hayatı değişecek olan ve takımdaki adıyla Hercai.

Tek Yürek reytingleri sallayacak gibi görünüyor

Yusuf Zengin ( Anıl Tetik)yakışıklı, karizmatik, kuaför ablasıyla birlikte yaşayan, zengin olan Aslıya aşık, takımın golcülerinden biri ve takımdaki adı Arabulucu.
Umut Kara (Arda Anarat) özel bir çocuk olan Umut, Sait’in oğludur. Fakat babası onu hiçbir zaman benimsememiştir. Kekeme olan Umut, özgüven sorunu yaşamaktadır, başarılı olmayı çok isteyen Umut, takımın en küçüğü ve en sevilenidir.
Akif Gülmez ( Kaan Altay Köprülü) yufka yürekli, sevecen, hayatın tokadını yemiş, arkadaşlarını çok seven ve onlardan başka kimsesi olmayan araba tamircisi Akif takımın çocuk kalplisidir.
Mazlum Kahraman(Tugay Bahşi)babası piş işlerin içindedir, kuaförde çalışan Yarene aşıktır, cesur ve takımın en iyilerinden biridir.
Sait ( Alpay Kemal Atalan) umut adında bir oğlu olan Sait pis işlerin içindedir, tefecilik, uyuşturucu işleriyle uğraşır, kuaför İlknur’a aşıktır. Ama ilerleyen bölümlerde gençlere çok yardım edecek isimdir.
İlknur (Vildan Atasever) mahallenin kuaförü, kardeşi ile yaşam mücadelesi veren, mahallenin dünyalar güzeli İlknur ablasıdır. Halit hocaya aşıktır.
Karakterler çok güzel, konusu Amerikan dizilerini andırıyor. Her bölümde ayrı bir korku ve heyecan var. Bakalım takım başarılara imza atabilecek mi, izleyip hep birlikte göreceğiz. Yönetmenini, senarist ve tüm oyuncu kadrosunu tebrik ediyorum, reytinginiz bol olsun…

Hiç yorum yok

';