SoN Dakika

1 Nisan Pazartesi Reyting sonuçları

1 Nisan 2019 Pazartesi Reyting sonuçları, reyting sonuçlarında günün birincisi kim olacak ? Kim Milyoner olmak ister mi? Atv 20:00 Yasak Elma mı? Fox Tv 20:00  Zalim İstanbul mu ? Kanal D 20:00  Çukur mu? Show Tv 20:00 Söz mü? Star Tv 20:00
Haftalık reyting sonuçlarında kim birinci, 
Günlük Reytingler Hergün Saat 10.30 da Dizi Ligi'de.


 

Televizyon'da bu akşam, Dünkü dizi reytingleri

Tv'de bu akşam, Televizyonda bu akşam ne var ? Televizyonda bugün hangi Diziler oynayacak ?
Televizyonda bugün neler yayınlanacak?  Dizi reytingleri, Kitap Haberleri, Güncel Makaleler,Reyting sonuçlarıTv izle gibi onlarca kategori ve Binlerce Haber, yorum Dizi Ligi'de,


Kim Milyoner olmak ister Atv 20:00 
Kim Milyoner olmak ister reytingleri
Yasak Elma Fox Tv 20:00 

YASAK ELMA 38. YENİ BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kaya’nın İstanbul’a dönmesi, Ender’in dengesini alt üst eder. Kimsenin bilmediği ve yıllarca sakladığı sırrının açığa çıkma olasılığı onu güçsüz yapar. En kısa zamanda Kaya’yı geldiği yere göndermek üzere harekete geçerken, Kaya’nın kendi kadar dişli olduğunu unutmuştur. Zeynep ve Dündar’ın evlilik hazırlıkları son hız devam eder. Zeynep’in kafasındaki soru işaretleri giderek artarken, beklenmedik bir karar vermek üzerde olduğunun farkında değildir.
Yasak Elma reytingleri
Zalim İstanbul Kanal D 20:00 

Zalim İstanbul Dizisi Konusu

Kimse sınanmadığı günahın masumu değildir slagonu ile yayın hayatına başlayacak Zalim İstanbul dizisinde aslen Artvinli olan zengin iş adamı Agah Karaçay’ın yeğeni Nedim için Artvin’den temiz süt emmiş bir gelin getirmek istemesi ile başlar. Agah Karaçay çok zengindir her türlü imkanı vardır ama yeğeni Nedim tekerlekli sandalyeye mahkumdur. Agah Karaçay’ın güzel eşi Yeliz oldukça havalı bir İstanbul hanım efendisidir. Oğlu Cenk’i yurt dışında okutan Yeliz Agah’ın yeğeni Nedim’i ise evinde görmek istemez. Seher ise çocukları ile Agah beyin boğaza nazır yalısında işe başlar ve çocukları ile yalının müştemilatında yaşamaya başlar
Zalim istanbul reytingleri
Çukur Show Tv 20:00
Çukur reytingleri Reyting Tv'de

Mahsun’un acı geçmişi ortaya çıktı. Kaçırılmıştı, babası oğlunun bulunması için mahalleyi bilen bir kişiyi çağırdı. Ve o gelen kişi Emmi idi. Mahsun’un akrabasından şüphelenen Emmi, çocuğun ormana kaçtığını öğrendi ve aramaya koyuldu ancak bulamadı...
Çeto, Mahsun'u bile bile babasını öldürmeye göndermişti. Çünkü geçmişte Çeto, Kadir meyve satarken onunla tanışıp, hayatını öğrenmişti. Oğlunun kaçırılmasından, yıllarca kayıp olduğuna kadar her şeyi biliyordu.
Yüzüklü adam Remzi'ye emir verdi. Remzi, Mahsun'un kendisini vurduğunu Çeto'ya söyledi. Bunu öğrenen Çeto intikam yemini etti.
Çukur’daki sessizlik Yamaç’ın dikkatinden kaçmadı. Çeto’nun emriyle Karakuzular ile Koçovalılar arasındaki büyük savaşta son perde başladı.
Çukur mahşer yeriydi. Karakuzular teker teker tüm mekanları bastı. Vartolu, mekanda Karakuzular ile çatıştıktan sonra direkt eve gitti ancak kimseyi bulamadı. Çünkü Cumali ve Damla, Koçovalı kadınlarını güvenli bir yere götürmüşlerdi.
 Meke, İdris’e; Karakuzular’ın evi bastığını söyledi. İdris Koçovalı herkese haber verilmesini istedi. Emmi’nin çağrısıyla Çukur halkı sokaklara döküldü.
Çeto, Koçovalılar’ın kapısına dayandı. Evlerine kurşun yağdırılırken, İdris yetişti ve çatışma başladı. Bu sırada çukur ahallisi Koçovalılar’a olan desteğini esirgemedi. Karakuzular'la hep beraber mücadele ettiler.
Çeto köşeye sıkıştı. Yamaç, Cumali ve Vartolu etrafını sarmıştı. Son anda Mahsun geldi. Silahını çeken Mahsun'un Koçovalılar'ı vurması beklenirken Mahsun, Çeto'yu vurdu. Ekran başındaki herkesin nefeslerini tuttuğu bu sahnede Mahsun, Çeto'yu vurarak intikamını almış oldu. Ancak beklenmedik bir şey vardı o da; Sena!
Sena’yı kaçıran Mahsun her şeyin biteceğini söyledi. Ancak Sena, onunla gideceğini söylerek, Mahsun’u şaşırttı.
Sena, Mahsun'la Çukur'dan ayrılıyordu.

Söz  Star Tv 20:00
Söz Dizisi reytingleri

söz dizisi reytingleri
İŞTE TOTAL'DE İLK 10 PROGRAM
1FATİH PORTAKAL İLE FOX ANA HABER - FOX
2SÖZ - STAR
3ÇUKUR - SHOW
4YASAK ELMA - FOX
5SURVIVOR TURKIYE YUNANISTAN - TV8
6MÜGE ANLI İLE TATLI SERT - ATV
7SÖZ (ÖZET) - STAR TV
8FOX'TA SECIM DEGERLENDIRMESI - FOX
9YASAK ELMA (ÖZET) - FOX
10ÇUKUR (ÖZET) - SHOW
İŞTE AB'DE İLK 10 PROGRAM
1FATİH PORTAKAL İLE FOX ANA HABER - FOX
2ÇUKUR - SHOW
3FOX'TA SECIM DEGERLENDIRMESI - FOX
4SÖZ - STAR TV
5YASAK ELMA - FOX
6YASAK ELMA (ÖZET) - FOX
7SURVIVOR TURKIYE YUNANISTAN - TV8
8VUSLAT - TRT 1
9SÖZ (ÖZET) - STAR
10MÜGE ANLI İLE TATLI SERT - ATV
Not: TİAK'ın aldığı karar nedeniyle reyting sonuçlarının detaylarını ve ilk 100 programı 
yayınlayamıyoruz.

reyting tv yazarı
Murat TUNÇ
reytingtv.com@gmail.com
EDİTÖR

Hiç yorum yok

';