SoN Dakika

Çukur Sena Kimdir

çukur sena ile ilgili görsel sonucu
Dilan Çiçek Deniz kimdir ? Boyu, Kilosu, Saç rengi, oynadığı dizi ve Filmler, Eğitim durumu, Sizler için Reyting Tv araştırdı...

Dilan Çiçek Deniz kimdir ?

Dilan Çiçek Deniz, Türk oyuncu ve model.

Doğum tarihi: 28 Şubat 1995 (23 yıl yaşında), Sivas

Eğitim: Ege Üniversitesi Edebiyat Fakültesi, Ege Üniversitesi Çeşme Turizm Ve Otelcilik Yüksekokulu
Ebeveynler: Orhan Deniz, Hale Temizyürek


Çukur Sena kimdir ?



Sena Koçovalıya Dizi de Yamaç ile tesadüfen tanışan sena koçovalı yamaç ile evlenir güzel hayaller kurarak evlendiği adam bir sabah kendisini terk eder ve yalnız başına kalır.Nedenini bilmediği halde bir başına kalan sena Koçovalı bir anda yamaç’ın tekrar gelmesi ile tekrar birlikte olur ve kendini bilmediği hiç tanımadığı ortamda bulur.
ÇUKUR SENA YAMAÇ ile ilgili görsel sonucu
Sena koçovalı kimdir; Dizideki adı sena koçovalı olan oyuncunun gerçek adı Dilan Çiçek Deniz dir. Dilan Çiçek Deniz 1995 yılında Sivas da doğmuş. Ege Üniversi’nde Turizm Rehberliği bölümü okurken ani bir karar ilen okul hayatını sonlandırmış. Amacı Karşılaştırmalı Edebiyat bölümünde okumaktı bu sebeple yeniden hazırlanıp sınava girmiştir.

şiiri okumayı ve yazmayı çok sevdiği için 15 yaşında bir şiir kitabı çıkarmıştır.Şiir kitabının ismi Güneşi Annem Sanırdım 2010 yılında çıkmış.Oyunculuğa tiyatro ile başlayan Dilan Çiçek Deniz lisede iken 3 sene art arda eğitim almış.eğitim aldığı 2. senesinde yani 17 yaşında liseler arası tiyatro yarışmasında ödül almıştır.Güzel oyuncu bunların yanı sıra modellik yapmış ve Elidor Miss Turkey güzellik yarışmasına katılarak ikinci olmuş.

Dilan Çiçek Deniz' rol aldığı Dizi ve Filmler;

  • Tatlı Küçük yalancılar
  • bodrum masalı
  • Güneşin Kızları
  • Balayı
Çukur Sena Göz rengi
Kahverengi

Çukur Sena boyu
 
1.78 cm

Çukur Sena kilosu
60 kg

Çukur Sena Burcu
Kova

Çukur Sena Göz rengi
Kahverengi

Çukur Sena Sevgilisi
Furkan Andıç

dilan çiçek deniz sevgilisi furkan andıç ile ilgili görsel sonucu

Hiç yorum yok

';