SoN Dakika

Erkenci Kuş Ceyda kimdir?

Erkenci Kuş Gamze Topuz kimdir? Kaç yaşındadır?Hangi Dizilerde oynamıştır? Erkenci KuÅŸ Ceyda Kim ile ilgili görsel sonucu Romantik komedi tarzında yaz sezonu dizisi olarak ekranlara gelen daha sonra sezon dizisi olarak kalarak izleyiciden büyük beğeni toplayan erkenci kuş dizisinin yeni bir karakter dahil oldu. Dizinin 20. bölümü ile ekranlara dahil olan yeni karakter Gamze adıyla izleyici karşısına geçti. Erkenci kuş Gamze kim gerçek adı nedir erkenci Kuş Ceyda sevgilisi var mı?
20. Bölümde Sanem ve Can bir arada çalışmaya başladi. Sanem kamp gecesi birkaç fikir ve slogan bulunca Can onu kampanyanın başına getirmiştir. Doğal olarak Can ve Sanem bir arada çalışmak durumunda kalmıştır.Emre ise kamp dönüşünde kaza yapmış ve hastaneye kaldırılmıştır. Can bunu duyar duymaz soluğu hastanede alır tabi Sanem de yanındadır. Kaza neticesinde Can ve Emre’nin arasındaki buzlar yavaş yavaş erir.
Erkenci Kuş Ceyda kimdir?
Bu arada ajansa gizli kamera yerleştiren Aylin kampanya ile ilgili bütün bilgileri çalıp harekete geçer. Aylin çaldığı bilgilerle Canı alt edebilecek midir yoksa eline yüzüne bulaştırip kendini rezil mi edecektir.
Bu arada diziye yeni bir oyuncu Ceyda karakteri dahil olur. Ceyda dizide Sanem ve Can ile bir şirketin CEO’su olarak tanışacak ve sakin tavırlarının arkasında yatan agresif ve takıntılı kişiliği ile izleyicilerin ilgi odağı olacaktır. Sanem ve Canın birlikte yürüttüğü reklam kampanyasının sonunda babasının şirketi’nde çalışan Ceyda yani Gamze Topuz la yollarına devam edecekler.
Erkenci kuş Ceyda kimdir? Gerçek adı nedir? diye merak edenler için Erkenci Kuş dizisi Ceyda gerçek adı Gamze topuz dur.1983 yılında Adana’da dünyaya gelmiş Bilgi Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun olmuştur. Ümit Kantarcılar ile 2014 yılında evlenmiş ve 2016 yılında mutsuz süren evlilikleri bitmiştir. Elifnaz isminde bir çocukları vardır.

Erkenci kuş dizisi Ceyda oynadığı diziler ise ilk olarak en iyi arkadaşım dizisinde 2003 ve 2017 yılları arasında Banu karakterine hayat veren Gamze topuz daha sonra 5. boyut dizisi, arkasından büyük kitleler tarafından izlenmiş ve tanınmış olduğu Doktorlar dizisinde Zeynep Öztürk karakteri ile 2010 yılında Aşk ve ceza ardından mavi kelebekler devamında cesur hemşire 2015-2016 yılları arasında ise evli ve öfkeli dizisinde yer alan Gamze topuz 2018 yılında ise erkenci kuş dizisinde kendini gösterecektir oyuncuya şimdiden başarılar diliyoruz.

Hiç yorum yok

';