SoN Dakika

Kardeş çocukları Dizisi konusu, Oyuncuları


Star TV’nin yeni dizisi ilk bölümüyle, işte dizi böyle olur dedirtti. Oyunculuk gerçekten çok iyiydi, sahneler, ışık, müzik hepsi harikaydı.
Dizinin konusu oldukça ilgi çekici, gerilimli ve adeta sinir bozucuydu, bazı karakterleri bir kaşık suda boğasım geldi, zaten o yüzden iyiydi çünkü bu duyguların hepsini yansıttı. Detaylar Haberimizde;

Kardeş Çocukları Dizisi Çok İyi Başladı.


Dizi, Karalılar köyünde başlıyor. Ümran ve Hayat anne kız, hastalık ruhlu, şiddet uygulayan bir psikopat baba ve sırlarla dolu bir hayat.

İstanbul cemiyetinin sosyetik güzeli Umay, kızı Hayal ve Mimar kocasıyla paranın içinde kendinden başka herkesi es geçen bencil, kibirli ve yine onunda sırlarla dolu hayatı.
Yıldırım Saner, dünyaca ünlü yakışıklı, yardımsever kalp cerrahı ve aslında tamda olayların içindeki isim.
Kızına ve kendine uyguladığı şiddetten bıkan Ümran, kocası Cemal’i yaralar ve hapse girer. Cemal istediği adamla evlenmeyen kızı Hayat’ı kömürlükteki gizli sığına kilitler ve bir yıl orada bırakır. Kurtulmak için birçok yöntem dener ve en sonunda sesini duyurmayı başarır. Bu arada sosyal medyada ve basında bu olay yer alır ve Hayalin öldü sandığı teyzesi Umay onu hastaneden yanına getirtir ve dizi başka bir yöne doğru gidecektir.
Umay astım hastası kızı Hayal’in kendine yakışan bir kız olmamasından dolayı her fırsatta aşağılar, beğenmez ve durmadan laf söyler, Ümmü iken Umay olan bu hikâyenin devamı merak konusu.

Dizinin oyuncuları oldukça başarılı isimler. 


Uzun zamandır ekranlarda olmayan ve kendini hayli özleten Mehmet Aslantuğ, Ayça Bingöl, benim çok beğendiğim isimlerden biridir ve nedense anne rolleri ona çok yakışıyor, Nur Fettahoğlu, valla bir rol bir insana bu kadar mı yakışır adeta onun için yazılmış ve çok iyiydi, Afra Saraçoğlu o tutsak sahnelerinde gerçekten muhteşemdi, bence oyunculuğunu bu dizide gösterecek. Furkan Andıç, Murat Daltaban ve Alara Turan yine dizinin başarılı oyuncularından.
Konusundaki gizem, heyecan bitmeden devam edecek olursa birkaç sezon devam edecek bir dizi olacağından hiç şüphem yok.
Yönetmen koltuğunda, Faruk Teber oturuyor, senaryoyu Sırma Yanık yazıyor, Emeği geçen herkese teşekkürler, güzel bir iş çıkartmışlar.

Kardeş çocukları Dizisi reytingleri ve Tv Reytingleri  Dizi Ligin'de

Hiç yorum yok

';