SoN Dakika

Zalim İstanbul Yeni Bölümünde Neler Oldu? Zalim İstanbul 3. bölüm Özeti ve analizi

Yine keyifli ve heyecanlı ve birazda sinirlerimizi bozan bir bölüm izledik. Ceren ablasının türkü bardaki görüntüsünü Agâh beye göndermişti. Seher, Agâh beye kızını savunurken içeri Şeniz gelir. Detaylar Haberimizde;


Şeniz, Cenk ile Cereni odada yakalar, ertesi gün Cerene dersini verir ve Agâhın aslında parayla evlenmesi için oğluyla değil de hasta olan Nedimle evleneceğini kötü bir deneyimle gösterir ve asla oğluyla evlenemeyeceğini anlatır fakat Ceren vazgeçmez, sınırlarını zorlar ve hamile kalmak için her fırsatta soluğu Cenk’in yanında alır.

Zalim İstanbul 4. Bölümünde neler olacak ?

Zalim İstanbul 4. Bölüm Fragmanı

Agâh olanlardan dolayı Seherden özür diler. Damla eski sevgilisi Kerem ve adamlarının saldırısına uğrar, Cihan ciddi şekilde dayak yiyerek hastanelik olur. Seher oğlunun durumundan dolayı artık şoförlük yapmasını istemez fakat Cihan çoktan Agâh Bey ile anlaşmıştır, Seherin ise bu para anlaşmasından haberi yoktur.
Cenk’in, Nedime olan tutumu Cemreyi rahatsız eder, Şeniz sarhoş gelen oğlunu Nedimin odasında bulur, Cenk, Nedime 8 yaşındayken onu camdan nasıl attığını anlatır, Şeniz susturmaya çalışır, konuşmanın sonunu Cemre duyar ama öfkelerinin sebebini anlamaz.
Şeniz, Sehere köşkten gitmesi karşılığında para teklif eder fakat Seher kabul etmez ama tüm konuşulanları Cihan duyar.
Cenk kardeşi Damlayı korkutan ve Cihanı döven eski sevgilinin yerine gider ve döver, mekândan çıkarken Agâh gelir, oğlunun kendinden önce davranması ve kız kardeşini koruması oldukça hoşuna gider ve aralarındaki mesafe az da olsa kapanmıştır. Ceren, Cenk’e ablasının şarkı söylediğini söyler. Havuz başında Nedime terapi için inerler ve orada Cenk ile Nedim karşılaşır. Konuşmaya başlayan Nedim, Cenk’e gitme diye bağırır, âmâ Cenk arkasını dönüp gider, Cemre, Cenk’in peşinden gider ve neden korkuyorsun diye sorar, Cenk cevap vermeden gider. Cenk, Cemreden oldukça etkilenmiştir ve onun için bir sürpriz hazırlar.ü

Reyting Sonuçları

Agâh bey, Cemre hakkında araştırma yaptırır, araştırma sonucu tamda istediği gibi çıkmıştır, ona mesaj atanında Ceren olduğunu anlar. Ceren, Nedimin odasına çay götürür ve onunla dalga geçer, Cemre durumu görür ve kardeşine ders veren bir konuşma yaparak ondan özür diletir. Agâh bey, Cemreye Nedimin geçirdiği kazayı gözyaşları ile anlatır.
Agâh bey oğlunun sosyal medyada çıkan bornozlu resimlerine öfkelenir.
Cihan borcunu ödeyebilmek için parayı düşünürken Kerem ve babasının hazırladığı tuzağın içine düşer ve Agâh beyin kapısına bir kez daha polis dayanır.

Sıradaki Haber;
YİNE YENİDEN ZENGİN VE YOKSUL

 Ekranlara yeni bir dizi merhaba dedi.Başrollerinde Binnur Kaya,Osman Sonant,Evrim Solmaz gibi ünlü isimlerin yer aldığı dizi pazar gecesi izleyicinin karşısına görücüye çıktı.Rol aldığı filmlerde,dizilerde oyunculuğuyla her zaman göz dolduran Binnur Kaya atv ekranlarındaki yeni dizisinde de bu başarısını sürdürecek gibi.Rolüne adapte olmayı çok iyi başaran ünlü oyuncu kendini yine ispat etmekte kararlı görünüyor.Umutsuz ev kadınları ,Diriliş gibi önemli dizilerde rol alan, Meral karakterini canlandıran Evrim Solmaz da tecrübesini konuşturmakta.Seçilen her bir oyuncu kendi alanlarında başarılar kazanmış,yetenekli kişiler.Peki ya konusu?

Editör
Feride Özkılıç Tedik

Reyting tv yazarı
feridezkltdk@gmail.com

Hiç yorum yok

';