SoN Dakika

Zalim İstanbul başladı

Son günlerin belki de en çok konuşulan dizilerinden birisi, Antakya, İstanbul arası, hızlı başlayan dizi konusuyla göz doldurdu. 

Dizide başrolleri Fikret Kuşkan, Deniz Uğur, Mine Tugay, Ozan Dolunay, Simay Barlas, Berker Güven(oyunculuğuna bayıldım),Bahar Şahin, Sera Kutlubey ve İdris Nebi Taşkan paylaşıyor.

Zalim İstanbul Yeni bölümünde neler oldu ?

Agâh Karaçay, geçmişte bir pusu sonucu hayatını kaybeden, kardeşinin ölümünden her nedense kendini sorumlu tutan lojistik sektöründe zengin bir işadamı. Kızı internet fenomeni olan, sorumsuz aklı iki karış havada Damla ile çapkın olan kuzeninin sakat kalmasında da payı olan, babasıyla her nedense yıldızları hiç barışmayan Cenk ve tabiki Agâh’ın karısı Şeniz, cemiyetin tanınan ismi, akıllı, çocuklarına düşkün bir eş.
Seher Antakya’da üç çocuğuyla ve kayınvalidesiyle yaşayan dul bir kadın, büyük kızı hemşire olan, sorumsuz oğlu ve zengin olma hayallerinin dışında, Karaçaylara gelin olma arzusu ile yanıp tutuşan küçük kızıyla hayat mücadelesi veren fakat sonrasında yolları Karaçayların köşküne düşecek olan Yılmaz ailesini anlatıyor.

Zalim İstanbul Reytingleri Dizi Ligi'de

Agâh bey, geçmişte çatıdan düşerek beyin tranvası geçiren yeğeni Nedime kendi memleketinden bir kızla evlendirmek ister ve evinde çalışan Yadigâr aracılığıyla, babaanne Neriman’a, Seherin kızlarından birini para karşılığında ister. Seherin evinde yangın çıkar, kızı nişanı atınca da adı çıkar ve oradan taşınarak köşke gelirler..
Köşke çalışmaya geldiğini zanneden Seher kaynanasındaki paraları görür, Neriman Agâh beyin kızıyla evlenmesi karşılığında başlık parası olarak verdi der ama Seher çılgına döner Agâh beye benim satılık kızım yok der ve evden ayrılırlar.

Zalim İstanbul 3. Bölüm Fragmanı yayınlandı



Agâh hemşire olan Cemrenin yeğeni Nedime davranışını çok beğenir, onu iyileştirebileceğini düşünerek onu yanında ister.
Geldikleri gün, Agâhın kızı Damla erkek arkadaşının onu aldattığını öğrenir ve Civan ile mekâna giderler Civan arkadaşını döver. Damla kendi arabasına zarar verir eve gelirler. Seher kızının satılık olmadığını söyledikten sonra Antakya’ya geri dönmeye karar verirler ve yola çıkarlar. Otobüste polis yollarını keser ve Civan tutuklanır. Bunu kullanan Agâh Bey, sahte belgeleri gösterir, arabanın ve mekânın parasını nasıl ödeyeceksiniz der, Seheri oğlunu kurtarmakla tehdit edip eve yeniden getirir. Seher ve Cereni evin işlerine, Babaanneyi mutfağa, Civanı kızına şoför ve Cemreyi de Nedime hemşire olarak işe alır. Ceren gelin olacağını düşünürken hizmetçi olur ama hırsından ne yapacağını bilemez. Cemre, Nedime çok iyi gelmiştir, Agâh bey bu durumdan oldukça memnundur. Ceren eve sarhoş gelen Cenk ile birlikte olur. Ertesi gün Agâh beyin gelin olarak kendini değil de Cemreyi istediğini öğrenir, deliye döner ve Cemrenin türkü bardaki videosunu Agâh beye gönderir, Agâh bey izlerken içeri Seher gelir.
Zalim İstanbul hangi gün yayınlanacak ?
Ceren, Cenk eve gelince kendini hatırlatmak için odasına gider, fakat Şeniz odaya girer. Bu dizi çok iyi umarım reytingleri hep yukarda olur, 15 Nisan Pazartesi Zalim istanbul Dizisinin 3.bölümde neler olacak merakla bekliyoruz.

Editör
Feride Özkılıç Tedik

Reyting tv yazarı
feridezkltdk@gmail.com

Hiç yorum yok

';