SoN Dakika

9 Nisan Salı Reyting sonuçları İşte Günün birincisi!

9 Nisan 2019 Salı Reyting sonuçları Reyting sonuçlarında günün birincisi kim olacak ? 


Eşkiya Dünyaya Hükümdar olmaz mı ? Atv 20:00 Kadın Dizisi mi ? Fox Tv 20:00 Zalim İstanbul mu ? Kanal D 19:45  Hükümet Kadın 2 mi ?  Show Tv 20:00 Herkül Özgürlük Savaşçısı mı? Star Tv 20:00 Halka mı ? Trt 1 20:00

Haftalık reyting sonuçlarında kim birinci, Günlük Reytingler Hergün Saat 10.30 da Dizi Ligi'de.
Tv'de bu akşam, Televizyonda bu akşam ne var ? Televizyonda bugün hangi Diziler oynayacak ? 
Televizyonda bugün neler yayınlanacak?  Dizi reytingleri, Kitap Haberleri, Güncel Makaleler,Reyting sonuçları, Tv izle gibi onlarca kategori ve Binlerce Haber, yorum Dizi Ligi'de,

Televizyon'da bu akşam, Dünkü dizi reytingleri


Eşkiya dünyaya Hükümdar olmaz mı ? Atv 20:00 
Ferman sayesinde Çakırbeylilerden bir adım önde hareket eden Zeki, çıkan çatışmadan yine sağ salim kurtulmayı başaracaktır. Zeki'nin kurduğu çift taraflı tuzaktan Façalılar da paylarına düşeni alacaklardır.İçlerinde bir sızma olduğuna artık tam anlamıyla emin olan masa üyeleri, birbirlerine şüpheyle bakmaya başlarlar. Ünal Kaplan, Zeki'ye çalışan zayıf halkanın bir an önce ortaya çıkarabilmesi için düşmanla anlaşma yoluna gidilmesi gerektiğini savunurken, Hızır da bunun takibinin Façalılar üzerinden yapılması gerektiğini düşünmektedir. Nitekim Haşmet ile tekrar bir araya gelmek için fırsat yakalayan Zeki, elinde tuttuğu bir ganimet karşılığında haraç istemeye devam eder. Yapılan anlaşma sonucunda Sivrilere giden paraları takibe alarak Yavuz'u tekrar ele geçiren Çakırbeyliler, haine ulaşmaya çok yaklaşmışken hayatından endişe eden Ferman bunun olmasına izin vermeyecektir.

Kadın Dizisi mi ? Fox Tv 20:00 


Ünlü dizi Woman’ın ülkemize uyarlanarak ekranlara gelen Kadın dizisi yayınlandığı günden itibaren reyting mücadelesinde çok iyi yerlerde ve sırasını da korumaya devam ediyor. Salı akşamları Fox ekranlarında yayınlanan Kadın 58. bölüm fragmanı Tv ile aynı anda sitemize eklenmiştir. Yeni bölümünü heyecanla beklediğiniz Kadın yeni Bölümü ile 16 Nisan 2019 Salı akşamı kaldığı yerden devam edecek.

Zalim İstanbul mu ? Kanal D 19:45 


Seher, satılık lafını duyduğunda beyninden vurulmuş halde elinde zarfla ok gibi fırlayıp Agah Karaçay’ın yüzüne çarpar utanmazlığını. Agah Bey ne olduğunu şaşırırken Seher, Ceren’in hırsı karşısında yerin dibinde girmiş haldedir. Evlatlarını ve eşyalarını toplayıp gitmeye kararlı Seher, yüreğindeki yangın gözündeki yaşla çocuklarını sığdırdığı otobüste bin parçaya daha bölünür.
Halka mı ? TrT 1 20:00
Hükümet Kadın 2 mi ?  Show Tv 20:00 
Herkül Özgürlük Savaşçısı mı? Star Tv 20:00


İŞTE TOTAL'DE İLK 10 PROGRAM
1FATİH PORTAKAL İLE FOX ANA HABER - FOX
2ÇUKUR - SHOW
3SÖZ - STAR
4YASAK ELMA - FOX
5SURVIVOR TURKIYE YUNANISTAN - TV8
6MÜGE ANLI İLE TATLI SERT - ATV
7ZALIM ISTANBUL - KANAL D
8SÖZ (ÖZET) - STAR TV
9YASAK ELMA (ÖZET) - FOX
10ÇUKUR (ÖZET) - SHOW
İŞTE AB'DE İLK 10 PROGRAM
1FATİH PORTAKAL İLE FOX ANA HABER - FOX
2ÇUKUR - SHOW
3ZALIM ISTANBUL - KANAL D
4SÖZ - STAR TV
5YASAK ELMA - FOX
6SURVIVOR TURKIYE YUNANISTAN - TV8
7VUSLAT - TRT 1
8MUGE ANLI ILE TATLI SERT - ATV
9YASAK ELMA (OZET) - FOX
10ÇUKUR (OZET) - SHOW TV


Not: TİAK'ın aldığı karar nedeniyle reyting sonuçlarının detaylarını ve ilk 100 programı 
yayınlayamıyoruz.

EDİTÖR
Murat TUNÇ
diziligi.com@gmail.com

Hiç yorum yok

';