SoN Dakika

Diriliş Ertuğrul’un 144. Bölüm özeti ve analizi

Ertuğrul, Bamsıyı ve oğlu Aybars’ı kurtarmak için Alıncak ve Dragos ile karşı karşıya gelir. Önce Alıncağı öldürür, sonrada Dragosu yakalar. Bamsıya çok öfkelidir ona Aybars’ı al ve obaya git sonra konuşacağız der... Devamı Haberimizde;

Diriliş Ertuğrul’un 144. Bölümü özeti, Analizi, Fragmanı
Turgut Alp, Albastı ile karşı karşıya gelmişti, Turgut, Albastının adamlarının yarısından fazlasını öldürür, bu arada Albastıya, Alıncağın öldürüldüğü haberi gelir ve orayı terk eder. Turgut’un yanına gelen Ertuğrul, Albastının, Alıncağın öldüğünü öğrendiği için gittiğini söyler ve yeni bir tuzak hazırlar. Bu sefer hem Albastıyı yakalayacak hem de Dragostan kurtulacaktı. Söğüt’e dönen Ertuğrul, Beypolatı çağırtır, ona Dragosu söyler, Beybolata babanın katili ilk önce onu sen gör der ve Dragosun yanına gönderir.

Diriliş Ertuğrul Yeni bölümünde neler oldu ?

Beybolat, kalenin komutanı Branas ile görüşür ona birlikte olursak hem Dragosu kurtarırız hem de Ertuğrul’dan kurtuluruz der. Dragos Söğüt meydanında idam edilecek, sen askerlerini tüccar kılığında Söğüt’e sok, bende Alplerimle orada olacağım sen Dragosu kurtaracaksın bende Ertuğrul’u öldüreceğim der. Fakat hesaba katmadıkları Ertuğrul’unda onlardan önce tuzak hazırladığıdır. Söğüt meydanında tüm hazırlıklar tamamlanır, Dragos getirilir, meydanda hem Dragosun komutan ve askerleri, hem Beybolat ve Alpler karşılarında da Ertuğrul vardır.

Diriliş Ertuğrul 145. bölümünde neler olacak ? 

Diriliş Ertuğrul 145. bölüm fragmanı


Bamsı yaptığından dolayı çok pişmandır, Ertuğrul ile konuşur, Ertuğrul seninle ilgili hükmümü sonra vereceğim ama sen önce kendi vicdanınla hesaplaş der. Söğüt imamının yanına gelen Bamsı, imam ile konuşarak beyimin yüzüne bakamam ne yapacağımı bilmiyorum der. İmam ona Peygamber Efendimizin (S.A.V) Tebük Seferinde yaşadığı hatıratı anlatır.
İlbilge, Selcan ile vuruşurken gördüğü Alpin obasına getirilmesinden şüphelenir ve onu takip eder. Obadan çıktığında onu yakalar ve abimle ne işin var? Aybars’ı neden kaçırdınız diye sorar?
Osman annesinin yokluğunu derinden yaşar, Selcan hatun ona sen ana hasreti çekersin ben ise evlat, beni anan bil der.
Yine heyecan dorukta, reytingi zirvede bir bölüm izledik bakalım haftaya 145.bölümde neler olacak?
Sıradaki Haber..

17 Nisan 2019 Çarşamba Reyting sonuçları, Sen anlat Karadeniz mi ? Eyvah Eyvah 3 mü? Güldür Güldür show mu? Kuzgun mu?  Haftalık reyting sonuçlarında kim birinci, Hangi Kanalın Reyting oranı kaç hepsi Hergün Saat 10.30 da Dizi Ligi'de.
Editör
Feride Özkılıç Tedik
Reyting tv yazarı
feridezkltdk@gmail.com

Hiç yorum yok

';