SoN Dakika

Leke Dizisi Selahattin Paşalı Kimdir?

Leke Selahattin Paşalı nereli ? Leke Selahattin Paşalı kaç yaşında ? Leke Selehattin Paşalı hangi burç ?

Selahattin paşalı, 2 şubat 1990 yılında  Bodrum Muğla’da dünyaya gelmiştir. 20 yaşında olan Oyuncu  kova burcudur.

Selahattin paşalı kimdir?

Sanatla alakalı  olan oyuncu hem de spritüelliğe de meraklıdır. Ingilizcesi ileri derecede iyi olan oyuncu bununla beraber basketbol, yüzme, masa tenisi, pilates şeklinde birfazlaca branşta spor ilgilenmektedir.

Ustalaşmış anlamda basketbolla ilgilenen ve oynayan genç oyuncu 14 yaşlarında darüşşafaka spor kulübü’ne geçirme olmuş ve alt yapı boyunca basketbol takım kaptanlığı görevini üstlenmiştir.

Budapeşte’de sanat yönetimi bölümünü okuyan paşalı, 2015 yılında dâhil olduğu craft tiyatro’da iki yıl oyunculuk eğitimleri almıştır.

2017 senesinin şubat ayında craft tiyatro’nun 3 kadının hikâyesini özetleyen “yutmak” adındaki oyununun proje ekibinde yer verilmiştir.

Kariyerini başında olan ve hemen hemen 27 yaşında olan genç oyuncunu kariyer hedefi tiyatro dalının en prestijli ödülü olan afife jale ödülünü almak ve yurt dışında bir ödül töreninde ülkesini temsil etmek olduğunu belirtmiştir. Yıllar arasında ürettikleriyle saygın bir sanat erkekı olmak ve geniş kitlelere hitap etmek en büyük hayalidir.

Selahattin paşalı, Show tv’de gösterilen kalp atışı dizisiyle televizyon hayatına adım atmıştır. Dizide Tabip Alp’e hayat vermiş ve çok sevilmiştir. Paşalı performansıyla göz doldurmuştur.

Sıradaki Haber;


Facebook hisseleri çok sert düştü
Neler olmuştu ? Detaylar Haberimizde

Facebook kriterlerini ihlal ederek 50 milyon kullanıcının verisinin siyasi kampanyalarda kullanılması skandal etkisi yarattı. Trump’ın eski danışmanının da kurucusu olduğu şirketlerin gerçekleştirmiş olduği kampanyalar arasında 2016 ABD seçimleri ve ingiltere’nin brexit oylaması olması dikkat çekiyor.

Hiç yorum yok

';