SoN Dakika

Payitaht Abdülhamid’in 82.Bölümünde Reyting vardı

Payitaht Abdülhamid 82. bölümünde neler oldu ? Mahmut Paşa Jön Türklerle birlikte kaçtı mı ? Yoksa Mahmut Paşa Hain mi ? Detaylar Haberimizde,


Mahmut Paşa Jön Türkler ile ilgili, Bay Rolshid’ın maddi kaynak sağladığını gösteren, Ermeni Çetelerin ve Sabahattin’in başında olduğu belgeleri Abdülhamid’e getirir.
Rolshid Kongrenin yapılabilmesi için önemli rol alacak olan Payitahtın eski Meclis üyelerinden oluşan içinde Mahmut Paşanında olduğu Konstantinopolis Bekçilerini toplar ve onlara Paris’e kongreye gideceksiniz der.

Payitaht Yeni bölümünde neler oldu ?

Zühtü Paşa, Sabahattin konuşurken duyar ve Abdülhamid’e haber verir. Abdülhamid, Mahmut Paşaya bu görevi verir. Paşa Konstantipolis Bekçileri ile gemide bir araya gelir, onlara bende sizinle geleyim yemeğinizi yaparım der ve onlara yaptığı yemeğe uyku ilacı koyar ve hepsini uyutur. Rolshhid, Abdülhamid’in huzuruna çıkar ve ondan belgeleri ister, birlikte limana giderler ve Rolshid orada Jön Türklerin Kongresine gittiğini zannettiği Konstantipolis Bekçilerini görür ve şok olur.
Halil Halit, Cezzarı kaybetmenin üzüntüsünü yaşarken Ahmet Paşa Saraya çağırır, bahçede Zeynep Hemşire ile Mehmet Selimi görür ve onların evleneceğini düşünerek çok üzülür. Ahmet Paşa, Halil Halit ile Ömer’i tanıştırır ve artık Ömer seninle çalışacak der.

Payitaht Abdülhamid 83. bölüm Fragmanı


Halil Halit, emanetçiyi bulmak için çareler ararken, Tatar Jürisin oğlunu kullanarak bir tuzak hazırlar. Cezzar için Mevlut okutulacak evin adresini söyler ve Jürisin oğlu duyar ve babasına telgraf çeker. Halil Halit, uyuşturucunun satışını engellemek için Postaneyi basar ve çalışanları rehin alır başlarına da Osman’ı koyar. Tatar o eve gider ve Ozanyan adamlarıyla tuzağa düşer, Tatar Ozanyanı öldürür. Halil Halit oğlunu almaya gelen Jürisi yakalar fakat oğlu tabanca çeker.
Seniha Sultan, yangında yaralanır, ziyaretine Şivenaz gelir fakat bu defa onu öldürmek için, tam iğne yapacakken Seniha Sultan kendine gelir. O sırada Abdülhamid ile Bidar Sultan odaya girer. Seniha Sultan hafızasını kaybetmiş gibi yaparak Şivenaz’dan kurtulur. Şivenaz, Bidar Sultana, Seniha’nın zehirlenmiş olabileceğini söyler ve Bidar kan tahlili ister. Tahlil sonucu zehir ortaya çıkınca Bidar bütün odaları aratır. Şivenazın Zeynep’in odasına koyduğu ilaç şişelerini bulur ve onun hain olduğunu düşünür.
Zeynep kardeşinin nerede olduğunu öğrenmek için İzmit’e gider, Mehmet Selim onu yalnız bırakmaz. Hastanede kardeşinin bir yıl önce öldüğünü öğrenir ve bir kez daha yıkılır. Şivenaz Zeynep’in döndüğünde her şeyi anlatacağından korkar ve onu öldürmesi için peşine adam yollar. Zeynep Payitahtta Bidar Sultanı zehirlemek için gittiğini, Kardeşiyle onu tehdit ettiklerini söylerken vurulur ve ölür.
Naime yolda Arifi görür ve ona gerçekleri anlattığı bir mektup gönderdiğini söyler, Arif gazeteye gittiğinde mektubu bulur ve Naimeyi kayıkhaneye davet eder. Yemek masasına otururlar ve tam o sırada Robinanın adamı resimlerini çeker.
Yine muhteşem bir bölüm izledik, tüm ekibi tebrik ediyorum. Bakalım 83. Bölümde neler olacak?



Sıradaki Haber,
Mazbatayı alan İmamoğlu'nun ilk icraatı


İstanbul büyükşehir belediye başkanı Ekrem imamoğlu, Fox tv'de ismail küçükkaya'nın sunmuş olduğu çalar saat programına katıldı, Detaylar Haberimizde,

Dün öğleden sonrasında mazbatasını alan imamoğlu, "ben mazbatamı aldım, artık kişisel işlerin erkekı değilim" ifadesini kullandı ve cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan ile görüşeceğini belirtti.
Editör
Feride Özkılıç Tedik

Reyting tv yazarı
feridezkltdk@gmail.com

Hiç yorum yok

';