SoN Dakika

Bakan Mbarawa, Gogo Su Bakanlığı ile röportaj yaptı

Su bakanı. Profesör makame mbarawa (mb), sıhhi tesisat makamı (mtuwasa) icra kurulu başkanı olarak samuel samuel ng'ondya'yı geri dönen mühendis olarak atadı. 

Seçim dün 12.04.2019 tarihinde başladı. Mühendis randevu almadan önce samuel ng'ondya'ya geri dönünce makonde su idaresi müdürü mtwara.

Başka bir noktada, su bakanı hon. Profesör makame mbarawa (mb), 12.04.2019 tarihinden itibaren su bakanlığı ve su ve sanitasyon dairesi başkanı olarak mühendis charles richard mafie'yi atadı. 

Tayin öncesinde, mafie mühendisi dar es salaam koleji'nde su kaynakları ve sulama mühendisliği bölüm başkanı olarak büyüdü.

Bu atamayı takiben bakan prof. Mbarawa, su ve temizlik dairesi müdür yardımcısı ataması su mühendisi catherine bamwenzaki'yi dün 12.04.2019 tarihinden itibaren görevden aldı

Sıradaki Haber,

Birleşmiş Milletler'den 'Hudeyde anlaşması uygulansın' çağrısı
Birleşmiş milletler emniyet konseyi, yemen'de taraflara, 4 ay önce varılan anlaşmanın ''gecikmeksizin'' uygulanması çağrısı yaptı.

Birleşmiş milletler güvenlik konseyinden meydana getirilen açıklamada, yemen hükümeti ile husiler arasında 4 ay önce isveç'in başkenti stockholm'de varılan anlaşmanın hala uygulanamamasından ''derin endişe'' duyulduğu belirtildi...

Hiç yorum yok

';