SoN Dakika

Zalim İstanbul 4. Bölüm özeti Analizi

Zalim İstanbul 4. Bölümde Neler Oldu ?

Cenk, Cemre’nin şarkı söyleme arzusunu öğrenince güya ona sürpriz hazırlar ve Türkü Bar’ı kapatarak Cereni dinler, gözleri açılınca karşısında Cenk’i görür ve sinirlenir, ukalaca konuşunca kafasına vurur.

Cihan, Kerem ve babasının hazırladığı uyuşturucu tuzağına düşer ve polis tarafından yakalanır. Polis Agâh beyin evine uyuşturucu baskını yapar ve Agâh’ı karakola götürür, bütün basın oradadır. İş hayatı zedelenen Agâh Bey bunu yapanı bulmak için çabalamaya başlar. Cihan tutuklanır. Bu duruma öfkelenen Şeniz, Seher ve çocuklarını evden kovar.

Zalim İstanbul 5. Bölüm Fragmanı

Zalim İstanbul 5. Bölümünde neler olacak ?

Nedim her gün biraz daha Cemreye bağlanır ve ona aşık olmaya başlar. Cenk babasıyla birlikte, Cihana bu tuzağı kuranları araştırmaya başlarlar. Damladan yardım ister ve Damla sayesinde uyuşturucuyu veren kişi bulunur.
Agâh, Seherin kendi istediği için gittiğini düşündüğü sırada Nedim onlara Şenizin kovduğunu söyler ve aynı anda Cenk de Seheri annesinin kovduğunu söyleyince Agâh Bey çok sinirlenir.
Nedim gün geçtikçe iyileşmeye başlamıştır, yavaş yavaş konuşmaya, hareket etmeye başlamıştır. Şeniz, Nedimin iyileşmeye başlamasını hazmedemez, ona eski ilaçlarından vermeye çalışır.

Bu arada Ceren, en sonunda Cenk’ten hamile kalmayı başarır.

Agâh bey, Seher ile konuşur ve eve geri dönerler. Bu bölümde oldukça hareketli ve güzeldi. Bu aralar Zalim İstanbul dizisinin reytingi oldukça yüksek. Bakalım haftaya 5. Bölümde neler olacak…?

Editör
Feride Özkılıç Tedik

Reyting tv yazarı
feridezkltdk@gmail.com

Hiç yorum yok

';