SoN Dakika

Her Yerde Sen güldürerek başladı


Yaz geldiğinde sezon finali veren dizilerin yerine, yeni sezon ve yaz dizileri tek tek start vermeye başladı.

Fox Tv’de başlayan Her Yerde Sen dizisi de sezona iddialı girdi. Kadrosu oyuncuları oldukça tanıdık ve başarılı oyuncular.

HER YERDE SEN DİZİSİ KONUSU

Konusu güzel; ARTEMİM Mimarlık ve İnşaat şirketinde çalışan Selin ve o şirkete yönetici olarak yurt dışından gelen Demirin aşk hikâyesini anlatıyor. Selin, kendine aldığı evinin aynı anda Demire de satıldığını Demir ile karşılaşınca anlıyor.

Aynı şirkette de bir araya gelen ikilinin komik, iş takibini, azmini anlatan dizi tutulanlar arasına girmeyi başardı ve reytingleri de oldukça iyi.
Sadece iş arkadaşlığı değil, dostluk ve aile ilişkileri olan şirkette, birbirlerine olan bağlılıkları da dikkat çekiyor. Şirketin sahibinin oğlu Ali Yağcı, mafyanın eline düşer ve kurtulmak için her türlü yolu dener. Seline olan ilgisi de onu yanlış yollara sürükler.
Şirkette disiplin isteyen ve aşkı yasaklayan Demir, şirketi kurtarmak için elinden geleni yapmaya çalışır, zamanla da Seline karşı ilgisi artar. Geçmişte yaşadığı ailevi ilişkileri de merak konusu.

HER YERDE SEN REYTİNGLERİ 

Yine dizide, Selin ve Demir’e ev satan, aslında geçmişte de oldukça zengin olan ve oturdukları köşkünde borçları yüzünden satılma tehlikesi olan, Leyla ve Firuze kardeşler filmin bana göre en tatlı karakterleri.
Dizinin başrol oyuncuları, Furkan Andıç, Aybüke Pusat, Ali Yağcı, Aslıhan Malbora, Ali Gözüşirin, Ali Barkın, Deniz Işın, Cem Cücenoğlu, Aziz Caner İnan, Ayfer Tokatlı, Fatih Özkan ile usta oyuncular Ayşe Tunaboylu ve Binnur Şerbetçioğlu yer alıyor.
Romantik Komedi türündeki dizinin yönetmeni Ender Mıhlar. Eminim ilerleyen bölümlerde bizleri daha haraketli ve daha komik sahneler bekliyor. Ekibi şimdiden tebrik ediyorum, Reytinginiz bol olsun.

Editör
Feride Özkılıç Tedik
Reyting tv yazarı
feridezkltdk@gmail.com

Hiç yorum yok

';