SoN Dakika

25 Kasım pazartesi reyting sonuçları çıktı

25 Kasım pazartesi reyting sonuçları çıktı mı? Çukur reyting sonuçları nasıl oldu? Yasak Elma reytingleri mi daha yüksek? Haftanın en çok izlenen dizisi kim oldu? Zalim İstanbul dizisi ve Master Chef Türkiye'de pazartesi reyting sıralamasında bi hayli iddialı. 25 Kasım Pazartesi Dizilerin reyting sıralaması nasıl oldu? Haberimizde;

ÇUKUR YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Aliço’nun babasının ne kadar gaddar bir insan olduğunu bizzat öğrenmiştir. Masumiyeti ile Yamaç’ın hayata tutunma sebeplerinden birisi olan Aliço’nun yeniden Çukur’a dönmesini ister. Azer ve Karaca arasında da yeni gelişmeler yaşanmaktadır. Azer, Karaca’dan çok etkilenmiştir.

ÇUKUR 3. SEZON 11. BÖLÜM FRAGMANI NE ZAMAN ?

Karaca’nın dik duruşu ve aman vermez tavrı karşısında kalbi yumuşayan Azer, annesinin de Koçovalılar tarafından korunduğunu öğrenince ikilemde kalır. Ne olursa olsun Yamaç’ı affetmeye niyeti olmasa da ailesine karşı yaklaşımı değişmiştir. Efsun, halen Yamaç’ın kendisini öldürmeye çalıştığını düşünmektedir. Bu nedenle, Çukur’u ele geçirmek için daha sert darbeler indirmeye kararlıdır.
ÇUKUR FRAGMAN 
Çukur Yamaç, Efsun’un karşısına çıkar. İkili arasındaki yüzleşme oldukça gergin geçer. Öte yandan Vartolu Sadettin için hapishanede yeni bir dönem başlamıştır. Yeni hapishane müdürünün onurlu bir insan olduğuna karar veren Vartolu, düşmanına ulaşmanın yollarını ararken her fırsatı değerlendirir. Sadet ise korku ve endişeyle kocasını beklemektedir. Çukur’un yeni düşmanları birlikte hareket etmeye karar verir. Akın, Derede de olsa hain planlarını uygulamaktan geri kalmaz. Selim, Akın’ı son kez uyarır.

Show Tv'nin efsane dizilerinden Çukur 3. sezon 10.bölüm 2. fragmanı yayınlandı.

https://www.youtube.com/watch?v=NRLYyxO--po

YASAK ELMA YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Yasak Elma 58. Bölüm Fragmanı yayınlandı. Fox TV ekranında yayınlanan Yasak Elma dizisi 58. yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Peki 57. bölümünde neler olmuştu hatırlayalım. Yasak Elma dizisinde Şahika'nın ortadan kaybolması onu herkesin gözünde tek suçlu haline getirmiştir.
Dizilerin Reyting sıralaması
Halit, Ender ve Yıldız'ın haklı çıkmasının burukluğunu yaşamaktadır. Şahika'nın arkasındaki gücün eski dostu Nadir olduğunu öğrenecek olan Halit ise büyük şok yaşayacaktır. Yasak Elma 58. yeni bölüm fragmanları ile bu akşam sizlerle birlikte olacak !
https://www.youtube.com/watch?v=eNjXYQp3_QY

YASAK ELMA OYUNCULAR

Fox Tv'nin başarılı dizilerinden Yasak Elma reytinglerde başarılı bir şekilde ilerliyor. Bunun en büyük sebeplerinden biride bi hayli başarılı, Yasak Elma Oyuncuları diyebiliriz. Birbirinden güzel başarılı kadın oyuncular diziye renk katıyor. Bunlardan biride Yasak Elma Ender karekteri Şevval Sam, bir diğer başarılı oyuncu Yasak Elma Yıldız karakteri Eda Ece. Ve daha birbirinden güzel ve başarılı Kadın oyuncular diziye renk katıyor. Bakalım bu hafta Yasak Elma 58. bölümünde neler olacak?
Şimdi bu haftanın reyting sonuçları nasıl olacak merakla beklenirken, önce geçen hafta pazartesi reyting sıralaması, Dizilerin reyting sıralaması nasıl oldu bir bakalım.

18 KASIM PAZARTESİ REYTİNG SONUÇLARI

İŞTE TOTALDE İLK 10 PROGRAM
1 ÇUKUR SHOW
2 YASAK ELMA FOX
3 FATIH PORTAKAL ILE FOX ANA HABER FOX
4 CUKUR (ÖZET) SHOW
5 ZALIM ISTANBUL KANAL D
6 SHOW ANA HABER SHOW
7 MASTERCHEF TURKIYE TV8
8 YASAK ELMA (ÖZET) FOX
9 MUGE ANLI ILE TATLI SERT ATV
10 ESRA EROL’DA ATV
Türkiye’nin en kaliteli Dizifilm forumu, Forum Reyting Tv‘de HEDİYELER kazanmak istermisiniz?
İŞTE AB GRUBU İLK 10 PROGRAM
1 FATIH PORTAKAL ILE FOX ANA HABER FOX
2 ÇUKUR SHOW
3 YASAK ELMA FOX
4 MASTERCHEF TURKIYE TV8
5 ZALIM ISTANBUL KANAL D
6 YASAK ELMA (ÖZET) FOX
7 ÇUKUR (ÖZET) SHOW
8 SHOW ANA HABER SHOW
9 MASTERCHEF TURKIYE (ÖZET) TV8
10 MUGE ANLI ILE TATLI SERT ATV

25 KASIM PAZARTESİ REYTİNG SONUÇLARI

İŞTE TOTALDE İLK 10 PROGRAM
1 ÇUKUR SHOW
2 FATIH PORTAKAL ILE FOX ANA HABER FOX
3 YASAK ELMA FOX
4 CUKUR (ÖZET) SHOW
5 ESRA EROL'DA ATV
6 YASAK ELMA (ÖZET) FOX
7 MASTERCHEF TURKIYE TV8
8 SHOW ANA HABER SHOW
9 ZALIM ISTANBUL KANAL D
10 MUGE ANLI ILE TATLI SERT ATV
İŞTE AB GRUBU İLK 10 PROGRAM
1 ÇUKUR SHOW
2 FATIH PORTAKAL ILE FOX ANA HABER FOX
3 YASAK ELMA FOX
4 MASTERCHEF TURKIYE TV8
5 ÇUKUR (ÖZET) SHOW
6 YASAK ELMA (ÖZET) FOX
7 ZALIM ISTANBUL KANAL D
8 MASTERCHEF TURKIYE (ÖZET) TV8
9 SHOW ANA HABER SHOW
10 ZALIM ISTANBUL (ÖZET) KANAL D
Günlük Reyting sonuçları Hafta içi ve Hafta sonu hergün saat 10.30 ve 11.00’de Reyting Tv’de sizlerle. Not: TİAK’ın tarihi kararlarında reyting sıralamalarının detaylarını ve ilk 100 programı sıralaması yayınlayamıyoruz.

Hiç yorum yok

';