SoN Dakika

Sefirin Kızı 4. Bölüm İzle ! Sefirin Kızı Yeni Bölümde Neler Oldu? Sancar Nare’ye İnanacak mı? Halise Hanımın Planı Ne?

Geçen hafta Sancar, Gediz’in Nare’yi Marinada işe aldığını görmüş, Gediz’e neden diye sormuştu, çünkü ona inandım sevdim diyen Gediz ile yumruk yumruğa kavga etmişlerdi.

Sefirin kızı 4.bölüm izle!Bu durumdan dolayı Sancar Gediz ile olan ortaklığını bozma kararı alır, Gediz ile birlikte avukatları çağırırlar ve ortaklığı bitirirler. Sancar Marinayı Gediz’e, Gediz ise zeytinliği Sancar’a verir. Nare kendisi yüzünden bozulan bu dostluğun ve ortaklığın bitmesinden dolayı çok üzülür ve bir şeyler yapmaya karar verir.
Sefir Güven Bey görevinden azledilir, Akın Sancar’ı bitirebileceği bir yol olduğunu söyler ve ona bir dosya verir, Güven bey Muğla’ya gelir ve emniyete giderek bir dosya verir.
SEFİRİN KIZI 4. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Sancar ailesini toplar ve Gediz ile ortaklığın bittiğini, Marinayı ona verdiğini açıklar, Yahya abisinin onun hissesini, ona sormadan verdiği için kızar, Halise ana ben buna hayatta izin vermem der. Halise, Nareyi göndermek için başka bir plan yapar, Menekşe’nin abisi Necdet’e altın verir ve planını devreye sokar.
Sefirin kızı Melek babasının Gediz ile küstüğünü öğrenir, dolaptaki tüm kıyafetlerini alarak Menekşe’nin eline tutuşturur, al bunların hepsini kes ben babamla yatacağım diyerek babasının kapısının önünde oturur ve ben sana küstüğümde sende benim kapımda uyumuştun şimdi sıra bende der.
Elvan ise Menekşeye ayar verir, Sefirin Kızından da onun yavrusundan da kurtulmaya çalışma, Sancar abim Sağdıcı boşamış seni mi boşamayacak, ayağını denk al der.
Sefirin Kızı Nare, Gediz’in ile Sancar’ın Japonlarla yapacakları ortaklık için harekete geçer, Gediz Nare’yi şirketin Dışişleri Müdürlüğü görevine getirir, Nare asistan olarak Duduyu alır ve hemen işe başlatır. Japonlarla görüşen Nare, onlardan sadece 2 gün ister ve Toy’da onları zeybek oynarken göreceksiniz der. Otele gelen Nare, babasını görür ve bir şeyler karıştırdığını anlar, babasını otele yerleştirir.
Nare, Müge ile konuşarak, Gediz ile Sancar’ı barıştırmanın bir yolu olduğunu söyler bunun için Elvan’dan yardım isterler, Toy’a katılmaya ikna etsin diye Meleği devreye sokar ama Sancar anlar.
Nare, Sancar ile konuşmak için çiftliğe gelir, Sancar Meleği de yanına alır, Melek annesini gördüğü için çok sevinir, bu arada Menekşe abisinin Nare’ye neler yapacağını öğrenir çiftliğe çağırır, engellemek ister fakat Nare ile Sancar’ı konuşurken görünce vazgeçer. 
Nare, Sancar’a babasının burada olduğunu ve bir şeyler karıştırdığını o yüzden otele yerleştirdiğini ve ne olduğunu öğreneceğini söyler. Eğer Gediz ile barışırsan çalışmayacağını, tutacağı evde oturacağını ama Yörük toyuna çıkmasını ister, Sancar kabul eder. Sefirin kızı son bölümü izleyenleri yine heyecanlandırdı. 
Toy günü, otelde babasının odasına giren Nare odada Gediz ve Sancar ile ilgili dosya bulur ve hemen onlara haber vermeye gider, Halise hanımın Necdet aracılığıyla tuttuğu adamlar, Nare’yi kaçırmak isterler, onu hırpalarlar, ellerinden kaçan Nare, Toy’a gider, babasının odasında bulduğu dosyadan bahsederken polis gelir ve Gediz’in babasının Belediye Başkanlığı sırasında Belediyenin tüm ödeneğini almaktan dolayı tutuklamak ister. Heyecanlı ve reyting dolu bir bölümdü. 

Sefirin Kızı Nerede Çekiliyor?

Sefirin Kızı dizisi İstanbul Muğla ve bazen ise  Karadağ'ın (Montenegro) başkenti Podgorica'da gerçekleştiriliyor.
Bakalım Gediz İle Sancar tutuklanacak mı? Nare’yi kimlerin kaçırmak istediğini Sancar öğrenecek mi?

Sefirin Kızı Dizisi En Çok Aratılan Kelimeleri
Sefirin kızı dizisi fanları ve sevenleri için araştırıp sizler için derlediğimiz, sosyal medyada ve çeşitli platformlarda Sefirin kızı dizisi için en çok aratılan kelimeler; 
  • sefirin kızı dizi müziği
  • sefirin kızı 1.bölüm
  • sefirin kızı melek
  • sefirin kızı nerede çekiliyor
  • sefirin kızı son bölümü izle
  • sefirin kızı tekrarı
  • sefirin kızı 4 bölüm izle star tv
  • sefirin kızı 2.bölüm izle
  • sefirin kızı 2.bölüm full hd izle
  • sefirin kızı 2.bölüm tek parça izle
  • sefirin kızı 2.bölüm fragmanı
  • sefirin kızı 3.bölüm fragmanı
  • sefirin kızı 4.bölüm izle
  • sefirin kızı 5.bölüm izle

Hiç yorum yok

';