SoN Dakika

Kalk Gidelim'in 71.Bölümünde Neler Olacak?

Cumartesi günlerinin en çok izlenen organik dizisi Kalk Gidelim de, geçtiğimiz bölümün sonunda Muhtar Halil'in odasında bulunan mikrofonun bozuk olması sebebiyle Seyfettin, Mustafa Ali ve Meryem'in konuşmaları köydeki herkes tarafından duyulmuştu.

Gelecek bölümde Ercan yine para peşindedir. Bu seferde dedektörle gömü arayışına girer. Şakirle birlikte toprağı kazarlar. Efe yanlışlıkla kazılan yerin içine düşer. Nehir, Can Berke yeni bir ilişkiye hazır olmadığını söylemişti. Can Berk artık kendi yoluna bakmaya karar verir. Nehir’in en başta köye geliş amacı babasını bulmaktı. Geçtiğimiz bölümlerde babasını bulan ve artık bir abisi ve amcasının olduğunu öğrenen Nehir Yeşilyurt'ta kalmanın artık bir sebebi kalmadığını düşünerek, İstanbul'a geri dönmeye hazırlanacaktır Sinan köye Nehir'in peşinden gelmişti ve sağlık ocağında doktor olarak işe girmişti. Nehir’in kararına en çok tepki gösterenlerden biri de Sinan olacak. Meryem ve Ercan çift terapistine gidecektir. Otel arazisi ile ilgili yeni gelişmeler olurken Seyfettin'e benzeyen yeni bir kişi Nusrettin Dal karakteriyle diziye dahil olacaktır. 

Kalk Gidelim 71. Bölüm Fragmanı





Nehir İstanbul'a kesin dönüş yapacak mı? Sinan Nehir ‘in peşinden mi gidicek? 
Ercan aradığı gömüyü bulacak mı? Nusrettin Dal kim? 
Otel arazisiyle ilgili yeni gelişmeler neler? 
Meryem ve Ercan terapistte neler yaşayacaklar? 
Anlaşılan yine heyecanlı ve aksiyonlu bir bölüm bizleri bekliyor. Cumartesi saat 20.00 da ekran başında görüşmek dileğiyle.

Seda Tural

sedtural99@gmail.com

EDİTÖR


Hiç yorum yok

';